Wij zoeken zelfstandige online professionals

Knop helpt organisaties met het verbeteren van hun online communicatie, dienstverlening en marketing. We krijgen diverse vragen van onze opdrachtgevers. Ze hebben altijd iets te maken met ‘online’ en vaak ook met digitale toegankelijkheid. Soms hebben we daarbij de hulp nodig van ons netwerk. Daarom zijn we altijd op zoek naar zelfstandige online professionals. Zoals online adviseurs en projectleiders, webredacteuren en vormgevers die toegankelijk kunnen ontwerpen. 

 

Laat je gegevens bij ons achter

Ben je zelfstandig? Weet je veel van online communicatie en dienstverlening? En spreken opdrachten bij bijvoorbeeld (semi-)overheden en onderwijs- en zorginstellingen je aan? Dan ontvangen wij graag jouw contactgegevens en een link naar je LinkedIn-profiel.

Als je je gegevens bij ons achterlaat

  • Kom je te weten wie wij zijn!
  • Vergroot je de kans op interessante online opdrachten.
  • Kom je via ons in contact met andere online specialisten en bureaus.
  • Kun je bij ons terecht met vragen.

Wat we met jouw gegevens doen

We slaan je gegevens op en nemen contact met je op om kort kennis te maken. Als we een vraag van een organisatie krijgen waarbij we hulp nodig hebben dan gaan we zoeken in ons netwerk. Als we jouw hulp nodig hebben dan nemen we contact met je op. Wil je meer weten over wat we met persoonsgegevens doen? Lees dan ons privacy statement.

 

Eerst kennismaken?

Wil je ons eerst leren kennen? Maak een afspraak of neem op een andere manier contact met ons op.

Inschrijfformulier netwerk Knop

Bel ons:

038 303 66 50