50 ultieme tips voor een uitstekende website en uitmuntende content

Je bent knettergek als je deze 50 ultieme tips voor een uitstekende website en uitmuntende content niet gebruikt! Beter vindbaar in Google? Hogere conversie op je website? Een hogere gebruikersvriendelijkheid? Wie wil dat nou niet? Goed nieuws. Er is een lijst met heel veel tips voor je website en online content! En weet je wat? Deze lijst is he-le-maal gratis! Gratis? Ja! GRATIS! Hoe dan? 

Resultaat van lang onderzoek

Er is een omvangrijk wereldwijd onderzoek gedaan naar het optimaliseren van websites. Het resultaat is een lijst met tips waardoor iedereen je website kan gebruiken. Maar dan ook echt iedereen! Het maakt niet uit of je blind bent, doof, oud of jong bent. Volg je deze tips op, dan zit je geramd. De investering die het jarenlange onderzoek met zich meebracht maakt de resultaten waarschijnlijk onbetaalbaar. De resultaten uit het onderzoek zijn vertaald in een grote stapel tips! De onderzoekers hebben 50 tips verdeeld over verschillende categorieën. Om het nog wat eenvoudiger te maken. En nu wordt het echt leuk. Want wij hebben de site ontdekt waar alle tips staan! Je hoeft geen account te maken, je hoeft niet eens je gegevens achter te laten. Het is volledig GRATIS. Echt waar!

Bekijk de 50 ultieme tips voor een uitstekende website en uitmuntende content

Niemand wil een slechte website, toch?

Deze tips (richtlijnen) genaamd Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) worden vaak gezien als verplichting en zijn dat (gelukkig) ook voor overheden en bedrijven. De richtlijnen die zijn bedacht door wereldwijde experts zijn er niet voor niets. Ze helpen je bij het maken van een hele goede website, app of content. En zeg nou zelf. Dat wil toch iedereen? Er is toch niemand die zegt: Ah, joh, wat maakt mij het uit dat het aanmeldformulier niet werkt? Er is toch niemand die een slecht vindbare website wil? Er is toch niemand die een website wil waarop content moeilijk te vinden is?

Knettergek

Heb je je ooit afgevraagd hoe waardevol deze tips zijn? En hoe bijzonder het is dat iedereen ze gratis mag gebruiken? Wij durven gerust te zeggen: je bent knettergek als je ze niet gebruikt. Proost!

Hoe begin ik?

Wil jij de tips toepassen maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg, en verder. Maak een afspraak met ons

De foto op deze pagina hebben we gevonden op Unsplash. De foto is van Tengyart.