Vacature Adviseur online communicatie en dienstverlening

Steeds meer organisaties in Nederland hebben aandacht voor digitale toegankelijkheid. Omdat we steeds meer vragen krijgen over dit onderwerp, zoeken we een adviseur online communicatie en dienstverlening.

Profiel

Je bent iemand die brede kennis heeft van het online vakgebied. Je weet veel over websites, apps, content en social media in het algemeen. Als je ook kennis over digitale toegankelijkheid hebt, is dat een pluspunt. Heb je dat niet dan leiden we je graag op.   

Als adviseur bij Knop help je klanten door complexe zaken, zoals digitale toegankelijkheid, begrijpelijk te maken. En door het uit te leggen en zelf toe te passen. We zoeken iemand die:

  • een hbo- of wo-opleiding heeft
  • minimaal 36 uur per week wil werken
  • minimaal 2 jaar ervaring heeft

Het is een pre als je je ervaring hebt opgedaan in de (semi-)publieke sector.

Werkzaamheden

Werken bij Knop is werken voor een jong bedrijf. We bestaan sinds juni 2020 en hebben ambitie om te groeien. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan dit nieuwe merk uit Zwolle. Je werkzaamheden als adviseur bij Knop zijn op te delen in 2 soorten activiteiten.

Online interim en adviesopdrachten

Je bent inzetbaar voor klanten die ondersteuning willen bij online communicatie en dienstverlening. Soms is dat een specifieke opdracht over digitale toegankelijkheid. Een andere keer ben je online adviseur of redacteur. Tijdens zo'n opdracht kun je soms zelf initiatieven over digitale toegankelijkheid opstarten en/of uitvoeren.

Workshops en trainingen

Je denkt mee en geeft advies over welke trainingen een klant het beste kan inzetten om grip te krijgen op de digitale toegankelijkheid. Voor wie is het zinvol om een training te volgen? En welke training is effectief? Je geeft zelf ook workshops en trainingen. Bijvoorbeeld over het toegankelijk maken van documenten. Het proces daaromheen is in jouw handen. In het begin trek je samen op met de andere adviseurs van Knop.

Als je geïnteresseerd bent

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar info@knop.nl. Richt je e-mail aan Robert van Vliet.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Anne-Frank Dekker, 06-19 41 03 90 of anne-frank@knop.nl.

Over Knop

Wij helpen onze opdrachtgevers met toegankelijke online communicatie, marketing en dienstverlening. Dat lijkt simpel, maar is in de praktijk vaak best lastig. We werken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit zie je terug in opdrachten die we doen. Knop werkt voor onder meer gemeenten, provincies, Rijksoverheid, waterschappen, uitvoeringsinstanties, zorg- en onderwijsinstellingen.

Medewerkers van Knop zijn oprecht betrokken in mensen en ons vakgebied. We hebben aandacht voor elkaar, voor onze opdrachtgevers en de mensen bij onze opdrachtgevers. We zijn open, toegankelijk, opgewekt, nieuwsgierig en ondernemend. Iedere medewerker werkt zelfstandig en we stimuleren eigen initiatief.